Posts

Showing posts from September, 2011

My First Touch ~

Image
Salam All,

Actually nak update blog ni smlm lagi..tapi dek telalu bz ngn keje..x smpt wani nk update blog.hari ni nak show kt korg pasal hantaran for the first touch..tp not originally from me la..decorationnye dari wani..but,combination colors by pengantin sendiri, kak zu n QC by my housemate Qus..hehe..thanks to my housemates..yg sudi membantu bersengkang mata siapkan hantaran ni just in one week!! chaos kt uma! gado2 bagai..hahaha~ sbb smua housemates mmg sporting n helpful..Very thanks to them..Pengantin ni, kak zu is my roomate..die nyer mind in combination colors sgt menarik..die mntk wani la yg decorate kan dier nyer hantaran..Inspiration is from hantaran Nurul Syuhada..susah jgk nk buat utk jadikan hantaran ni seperti yang kak zu nak..tp i try jgk la buat utk my roomate tersayang..chewahh~~!kembang kuncup ler kak zu nt..hahaahha~

Hari sabtu yang lepas(23 - 24/9/2011) berlangsung lah majlis perkahwinan kak zu n her husband ngan jayanya..kat sana wani jadi mak andam bidan terjun…

Keretapi Terbaru Jepun~

Image
Salam guys.
Kat sini wani nk kongsi tentang kecanggihan jepun mengeluarkan keretapi terbaru di sana. Bukan ape..kat Malaysia ni..wani sgt regret ngn service KTM dan rapidKL..Diorg ambil keuntungan but service tidak memuaskan.. Untuk memujuk hati..meh kita layan ketapi jepun ni..Dah macam naik kapal terbang woo..yo...check it out!~
Pnjg nyoo~~~
seat kapal tebang??
Toilet tantik~
hmmm~
no komen~

bygkn kalo kt landasan KTM cmni..kan lawa view~ :D


tmpt pilot dier...convenient kot!

ce banding kn service kt malaysia..jauh beza kan... hmm..hope KTM mampu merentasi masa..Adios~~