Posts

Showing posts from June, 2013

Tempahan Baju Nikah - Qusiah

Image
Salam...

Wani dah siapkan baju nikah untuk ex roomate wani ni...hopefully dia berpuas hati dengan hasil baju ni.. :)









Memilih Patern Yang Sesuai Untuk Majlis Nikah / Sanding

Image
Assalamualaikum..


Sekarang dah mula musim orang busy-busy nak kawen..nak tunang..nak nikah..nak..dan nak...hehe..ape pun..tahniah dengan bakal hubungan yang akan dibina tak lama lagi.. Semoga hubungan berkekalan hendaknya. Amin...

Wani sebagai designer dan pembuat pakaian sangatlah nak melihat kegembiraan di mata customer..puas hati dan happy untuk gayakan pakaian tu..happy pada mata customer..happy lah wani..sangat suka bila tgk customer pun excited nak pakai baju-baju design wani tau!

Dalam memillih patern..ape pun..warna pilihan dan tema tu sangat lah penting..apa la warna baju tu..apa warna pelamin..warna tema majlis...parents pakai warna apa...at least tak lah terlalu banyak warna yang dimainkan supaya majlis tidak carca marba jadi nya..at least...paling kurang...pengantin mesti padankan warna baju pengantin dengan pelamin.. itu sudah cukup memadai dari yang lain...

Kebanyakan yang datang pada wani mahukan design atau patern yang simple..tidak terlalu menonjol(mungkin sebab malu …