Posts

Showing posts from June, 2012

Testing Baju Nikah encik B

Image
Assalamualaikum...

Hi all~~!!!

Since dua tiga minggu ni agak bz di ofis..then kene g bengkel la bagai semua..memang tak sempat nak bukak blog ni..sian dier dah bersarang..huhuh~~

Tapi..walau se'bizi' mane pun..wani dah try buat satu baju melayu testing untuk encik B. Dah siap semalam!! Akhirnya!! setelah 3minggu bertungkus lumus dengan main-main..haha~~ kalau betul-betul buat sebenarnya ambil masa seminggu sahaja. tapi plus kesibukan kerja..wani tetap dapat siapkan sebabnye..wani memang dah commit untuk semua pakaian pengantin wani encik B. Sayang sangat ngan dia..ni la kot cara wani bagitau dier...

But then..mase baju dah siap..wani ada gtau dier..tibe-tibe nampak status ni kt FB..tersentuh hati bace....heeeee~~~


















Actually..baju melayu ni..sangat lah mencabar pada bahagian seluar. Baju nya dalam masa 3hari dah
siap. Tapi seluar makan masa seminggu lebih..mungkin sebab wani first time buat seluar lelaki ni. Jadinya  step-step nak buatnya lum dapat capture lagi..memang susah..e…