Posts

Showing posts from 2016

Time for Myself

Wani baru lepas tidurkan anak-anak..arissa dan amira. Dua org ni memang sedikit meragam bila nak tidur. Tapi wani cuba train diorg tidur serentak di sebelah malam untuk memudahkan wani manage kerja. Btw..untuk pengetahuan pembaca blog wani yang tak seberapa ni..wani tengah merancang untuk mengatur bisnes wani ngan lebih baik.Alhamdulillah rezeki wani..wani dah dapat business partner. Beliau ialah roomate wani masa bujang dulu. Wani panggil dia kak Zu. Kak Zu ni ibarat macam kakak jugak la pada wani. Kak Zu ni jenis yang fikir out of the box. Wani suka sangat bekerjasama ngan dia. Yang part paling best. Dia boleh faham apa kehendak wani dan wani boleh faham apa yang kak Zu nak. Cara berfikir wani dan dia lebih kurang sama. Kitorang sesuai bersama. Ada jugak wani tanya pendapat kenalan rapat untuk buat bisnes secara perkongsian ni. Ada yang bagi feedback negative..ada yang bagi feedback positif. Yang negative tapi membina..wani ambik..yg positif tambah2 lah ianya menjadi ion2 positif..

Si Tukang Jahit is back...

Image
Assalamualaikum..

Halu...haii!!!!

Lamanya x update belog ye dok..hihihi..menyepi je kan..menyepi sbb ape..sbb arissa dah ada adek..kikikik..ampun la..dah lama sgt tinggalkan dunia blog ni..lepas ni nak kerap2 update..sbb wani teruja nak sambung menjahit. Sekarang ni..mcm2 dalam kepala ni nak jahit..nak jahit baju sendiri..nak jahit beg... "Beg???!!" Ha ah..beg..nape..mcm2 tau org skrg ni jahit..jahit tudung..shawl...ada la sblum ni ada jualan sikit. Tapi terhenti sebab wank bersalinkan adik.. Ok..nak kenalkan..ni adik ...Amira Maisarah..


Alhamdulillah..kakak syg ngn adik..

Ni gambar amira yang latest..dah 2 bulan dah ha..nampak je mcm tembam..tapi baru 4.3kg..

Arissa the latest..rambut kerenteng..susah tul jaga rambut dia...

Tulah dia..mukadimah..cerita terbaru hazy lavigne.ecewah.. Nanti wani update lagi..Insyaallah..

Assalamualaikum.