Si Tukang Jahit is back...

Assalamualaikum..

Halu...haii!!!!

Lamanya x update belog ye dok..hihihi..menyepi je kan..menyepi sbb ape..sbb arissa dah ada adek..kikikik..ampun la..dah lama sgt tinggalkan dunia blog ni..lepas ni nak kerap2 update..sbb wani teruja nak sambung menjahit. Sekarang ni..mcm2 dalam kepala ni nak jahit..nak jahit baju sendiri..nak jahit beg... "Beg???!!" Ha ah..beg..nape..mcm2 tau org skrg ni jahit..jahit tudung..shawl...ada la sblum ni ada jualan sikit. Tapi terhenti sebab wank bersalinkan adik.. Ok..nak kenalkan..ni adik ...Amira Maisarah..


Alhamdulillah..kakak syg ngn adik..

Ni gambar amira yang latest..dah 2 bulan dah ha..nampak je mcm tembam..tapi baru 4.3kg..

Arissa the latest..rambut kerenteng..susah tul jaga rambut dia...

Tulah dia..mukadimah..cerita terbaru hazy lavigne.ecewah.. Nanti wani update lagi..Insyaallah..

Assalamualaikum.

Comments

Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Fabrik untuk Persandingan @ Pernikahan Versi 2

Serious Preps Starts!

Memilih Patern Yang Sesuai Untuk Majlis Nikah / Sanding