Posts

Showing posts from October, 2013

Jom tuka2 link dear sekeliann!!! :P

Assalamualaikum..

wani tak penah bukak post untuk exchange link..i hope i can share much experience journey to sew my wedding outfits..the preps and what so ever...

www.hazyisle.blogspot.com 

drop la u all punya blog link ok..

Sekian.. Muah!


Tempahan baju Tunang Eja

Image
Assalamualaikum....

Ni pulak tempahan dari Eja. Actually wani kenal Eja masa mula-mula datang gathering kelab VIVAC. But then, kami terputus hubungan..but then kami masih rapat.... Ape pun..selamat bertunang Eja. :)

Untuk eja..wani buatkan baju kurung moden berasingan dengan kain dan juga veil. Veil tu cuma setakat bawah sikit paras bahu sahaja. Ala-ala Rozita Che Wan tu...tapi rozita che wan suka ikat macam pakai skarf...Kain pulak wani buat kain kembang bawah beralun sikit menggunakan fabric Chiffon di luar.


Baju 


 Bahagian tangan wani buatkan cuff dan letak lace


Bahagian veil 

Manik di bahagian lace baju


Tempahan Baju Nikah + Sanding - Amy

Image
Assalamualaikum....
Kat sini wani nak update the latest baju nikah dan sanding oleh Amy. Baju dan kain adalah berasingan. Kain untuk nikah adalah menggunakan kain Satin. Manakalah kain untuk sanding wani buatkan kain patern beralun menggunakan fabric chiffon. Veil juga wani buatkan untuk Amy. TQ amy sebab gunakan perkhidmatan Hazy Couture.. :)
Veil

 Baju

Kain

Pictures credited to Amy. TQ dear!