Posts

Showing posts from August, 2012

Perihal kasut kawin! Kedai Kasut Gavy dah tak terima tempahan lagi!

Image
Assalamualaikum...

Erm...Selamat Hari Raya ols..Since sebulan dua ni..sangat lah bz..bz ngn keje....bz ngn kelab(masih nak sibuk2 lagi kann..)erm..bz wedding preps lagi..paling havoc skrg ni..wedding preps lah..smua mende dah mcm kelam kabut..korg xtau jah..wani dah rase macam tak cukup je 24 jam..bayangkan..hmm..

Baju-baju masih on going....ape pun biar la ia menjadi surprise kt uols..hehe..

so far da byk jgk yg dah di tempah..booking..lega jgk..tapi pening jugak..haih...camni rupenye nak kawin..manyak pening woo..huhu..

Yang paling memeningkan hal kasut majlis..mmg lah tersangat pening...mostly wani pegi ke banyak kedai kasut..semuanya wani x berkenan.Oleh kerana ketinggian tak mencukupi wani perlu cari kasut platform untuk hari majlis dan untuk itu juga..wani tak nak membazir beli kasut platform ni banyak..satu untuk nikah..untuk sanding..untuk bertandang lagi..sebab wani bukan la gemar sangat pakai kasut tinggi-tinggi...fenartt~~! untuk itu..wani cari la kaler creme..tapi kaler ni…