Perihal kasut kawin! Kedai Kasut Gavy dah tak terima tempahan lagi!

Assalamualaikum...

Erm...Selamat Hari Raya ols..Since sebulan dua ni..sangat lah bz..bz ngn keje....bz ngn kelab(masih nak sibuk2 lagi kann..)erm..bz wedding preps lagi..paling havoc skrg ni..wedding preps lah..smua mende dah mcm kelam kabut..korg xtau jah..wani dah rase macam tak cukup je 24 jam..bayangkan..hmm..

Baju-baju masih on going....ape pun biar la ia menjadi surprise kt uols..hehe..

so far da byk jgk yg dah di tempah..booking..lega jgk..tapi pening jugak..haih...camni rupenye nak kawin..manyak pening woo..huhu..

Yang paling memeningkan hal kasut majlis..mmg lah tersangat pening...mostly wani pegi ke banyak kedai kasut..semuanya wani x berkenan.Oleh kerana ketinggian tak mencukupi wani perlu cari kasut platform untuk hari majlis dan untuk itu juga..wani tak nak membazir beli kasut platform ni banyak..satu untuk nikah..untuk sanding..untuk bertandang lagi..sebab wani bukan la gemar sangat pakai kasut tinggi-tinggi...fenartt~~! untuk itu..wani cari la kaler creme..tapi kaler ni lah yang paling susah nak dpt..tambah-tambah lak nak kasut platform bertutup.Sekarang kan fesyen bukak2 tu..bagi wani..untuk majlis kahwin ni..kurang sesuai la pengantin mengenakan kasut yang terbukak..lagipun cuba nak menjaga aurat...cewah...ngeeee....~~

Dengan penuh cerewetnyeh..wani pun pegi la kedai kasut Gavy yang femes sgt di rantau KL ni semalam..lokasi kat dalam Maju Junction Mall kat Jalan TAR tuh..tetapi menyedihkan..bila pergi ke kedai kasut Gavy ni..diorang dah tak ambil tempahan kasut untuk kahwin..dan tak ada sebarang kasut lagi yang boleh di tempah kat situ...OMG!!! rase nak terjelepuk je kat situ..hehe..takdeklah...poyo jek...ekekekek...erm..tulah..al kesahnye.. mengikut kate salesgirl kedai kasut tu..tukang kasut yang buat kasut kahwin tu dah berenti bln 7 yang lalu....jadi..kedai Gavy tak ambil lagi sebarang tempahan...haih...nasib ler badan.. kene ler cari kasut kedai lain plak.. sekian berita untuk berita wedding terkini...hehe..


klau dalam gambar ni..kedai ni penuh dengan kasut cantik-cantik..sekarang da byk bag cari kasut...huhuhhuhu...


wassalam...




Comments

Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Fabrik untuk Persandingan @ Pernikahan Versi 2

Serious Preps Starts!

Memilih Patern Yang Sesuai Untuk Majlis Nikah / Sanding