Posts

Showing posts from October, 2014

I am back.....!

Image
Assalamualaikum.

Rasannya macam hampir setahun tak update blog....lama kan? alhamdulillah..walaupun blog ni dah banyak sawang-sawang ngan habuk-habuk bekepuk..tapi masih ramai yang membaca tips-tips yang ada. Terima kasih kerana sudi membaca coretan wani yang tak seberapa...

Actually...nak bagitau..kehilangan dan kesenyapan wani ni sebab...wani pregnant..bersalin dan sekarang baby dah 4 bulan lebih..walau macamana pun..wani masih dalam tempoh menyesuaikan diri dengan kehadiran anak...sory sgt2..tak ada update langsung pasal ni...situasi ni sungguh baru bagi wani..di tambah pulak wani berpindah ke rumah baru dalam masa yang sama.. rezeki datang bergolek org kata..beli rumah..dapat baby serentak..untuk manage kedua-dua ini, wani perlukan masa untuk menyesuaikan diri. Step by step hidup wani dan En B berubah ke arah yang lebih baik. Doakan kami yang terbaik insyaallah..dan berjaya didik anak kami sebaiknya... Arissa Qaisara.



Ada orang cakap muka ibu..ade orang cakap muka walid...mana-man…