I am back.....!

Assalamualaikum.

Rasannya macam hampir setahun tak update blog....lama kan? alhamdulillah..walaupun blog ni dah banyak sawang-sawang ngan habuk-habuk bekepuk..tapi masih ramai yang membaca tips-tips yang ada. Terima kasih kerana sudi membaca coretan wani yang tak seberapa...

Actually...nak bagitau..kehilangan dan kesenyapan wani ni sebab...wani pregnant..bersalin dan sekarang baby dah 4 bulan lebih..walau macamana pun..wani masih dalam tempoh menyesuaikan diri dengan kehadiran anak...sory sgt2..tak ada update langsung pasal ni...situasi ni sungguh baru bagi wani..di tambah pulak wani berpindah ke rumah baru dalam masa yang sama.. rezeki datang bergolek org kata..beli rumah..dapat baby serentak..untuk manage kedua-dua ini, wani perlukan masa untuk menyesuaikan diri. Step by step hidup wani dan En B berubah ke arah yang lebih baik. Doakan kami yang terbaik insyaallah..dan berjaya didik anak kami sebaiknya... Arissa Qaisara.



Ada orang cakap muka ibu..ade orang cakap muka walid...mana-mana je lah...janji ade muka ibu ngan walid. Arissa ni anak yang baik..slalu temankan ibu kat bilik menjahit...ok la..pasni tolong ibu menjahit pulak yeeeee...banyak benda ibu nak suruh buat ni...hehe... wani harap sangat..akal dan fikiran Arissa berkembang dengan jayanya...Kreatif macam ibunya...Cerdik macam walidnya. Jangan banyak akai sudahhh.....  :D

Insyaallah...semangat mendesign baju masih berkobar-kobar...wani akan mulakan balik tempahan baju secara perlahan-lahan...memandangkan ade bdk kecik kat ateh tu...nak laju buat baju tu susah sket..ape-ape pun..yg mana berminat...boleh email wani untuk diskas masa dan temujanji k...Insyaallah wani cuba selagi termampu..

Nak tau? The last baju yang wani jahit yang mana..? bkn nak promote(sket-sket je lerr..haha..)....tapi memang mencabar siapkan baju yang last ni..sebab.....wani terpaksa warded sbb UTI. duduk kt ward mcm org sakit jiwa...x bole balik menjahit..huhuhu...so sad...tapi hasilnya...Subhanallah...wani sendiri tengok pun...teringin nak satu...nak tgk? heheh...kite kasih suprise sket..nanti wani buat update lain khas untuk cerita pasal baju tu...nak ckp kelakar pun ye jgk..haha...x sabo nak bace letew...sabar ye.... see ya...!

Wassalam.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Fabrik untuk Persandingan @ Pernikahan Versi 2

Serious Preps Starts!

Memilih Patern Yang Sesuai Untuk Majlis Nikah / Sanding