Posts

Showing posts from July, 2012

Photographer Selection Done !

Image
Assalamualaikum..

Hai gurls~~!

Sory..lama x dpt berita kan?
Tapi..walaupun x update..wani dah setelkan satu benda.Wani dah pilih photographer utk wedding kitorang. Dalam kesibukan keja di ofis...kene la jugak selit selit kan masa untuk buat preparation anda. Kalaua tidak..havoc la nanti di hari penting..

Untuk itu..wani nak bagi sedikit tips untuk memilih photographer. Bukan ape..pemilihan photographer ni sangatlah penting sebab..photographer yang tahu ape yang customer mahukan adalah yang terbaik dan memberikan hasil yang terbaik semasa majlis kita nanti. Pengalaman semasa majlis pertunangan dulu membuatkan wani rasa serik kerana hasil photographer masa tu sgt tak memuaskan..tak banyak gambar - gambar menarik yang boleh dipamerkan. Tapi wani tak salahkan photographer jugak..sebab wani decided untuk ambil photographer tersebut di saat akhir. Seminggu sebelum tunang okay!! Ape pun..u olss kene la jugak ambil masa untuk menilai hasil kerja photographer untuk dapat impak yang bagus untuk…