Design Baju Resepsi Menarik Perhatian

Assalamualaikum..

Ni la yang paling susah skali nk buat kptusan..sbbnye..byk sgt fesyen yg ai suke..sungguh fenin~(erk..! pengsan~) : D
Tapi..nak post jgk nk tnye pendapat u olls~
Tapi..wani suke fesyen yg tak terlalu berat..bg wani.."less is more~"

Jom kite review design - design artis yang ade..dan bole dibuat rujukan untuk design baju shaye~


Ce tgk simple emblishment kt baju Ana Dahlia ni..Cantik kan? tu la.."less is more.." hehehe


Kat bawah die pun simple jgk..pkai kain kerut-kerut je utk buat ulat-ulat bulu tu..ngeee~ tapi suasana pakaian gini sesuai untuk yang buat majlis dalam dewan..tapi majlis wani kt rumah je..mcm sesuai lak fesyen ni..(sigh)


ni walaupun utk pertunangn..tp cntik sgt manik-manik tu..


kt bhgian perut tu ada korset..i wish i could diy this dress..huh~ hattadolmat ni mmg la..pakar bab emblishment manik..


encik B mintak design baju tomok ni utk wedding..hohoho..mmg la kan..die pun nk jgk memfesyen..sabo je la..so..untuk cik B mmg dh decide ini la fesyen die..nk jadi ke tak..wallahua'lam..kita tengok la nanti jadi ke tak..
baju bini tomok ni wani x brape suka..mcm rumput-rumput kaler purple je kt baju tu.. wekkk~ jahat kan..hehe..

design wedding dress wani?? still in progress..haha~ 

nt update lg pilihan wani plak.. :)

Comments

  1. Yg pink itu cantik. Kak Lyd tak tau la org lain, tp kak lyd rasa baju pengantin kalo lehernya v tak cantik sgt. Wp Kate Middleton pun pakai leher v.

    ReplyDelete
  2. kak lyd : stuju ngn kak lyd..rase mcm x cntik gk leher v. Kate Middleton tu lain ler..die princess..pe die pkai semua orang suka..

    ReplyDelete
  3. suke gmabr 1st and 2nd...sweet..=) tapi cam kak lyd kata..bentuk leher v tak best..huhu..

    sis pandai jahit baju pengantin ke??

    nway miza b2b dtg melwat

    folo u dear..mencari ilham2..folo miza back ya..=)

    http://lildrwalimah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. mrs irmidrza to be : a'a..kite jahit bju pgntin sndiri..mmg sblum ni lom start..now da nk start..sori dear..blog da bersarang..insyaallah blog ni updated blik..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Fabrik untuk Persandingan @ Pernikahan Versi 2

Serious Preps Starts!

Memilih Patern Yang Sesuai Untuk Majlis Nikah / Sanding