Pakej Fotografi Pertunangan


Assalamualaikum..

Hai dear2.....

Gurls..hari ni wani nak share tentang pakej fotografi di hari pertunangan. Mungkin ada blogger kat sini yang perlukan pakej ni..Pada Bride to Be yang akan bertunang tak lama lagi...wani cadangkan korang ambik promosi ni. 

http://www.bistaricorner.com/blog/pakej-fotografi-promosi-langkah-pertama-majlis-pertunangan.html#sthash.4bktVQn1.dpbs
Pakej Pertunangan

Actually, yang buat pakej ni hubby wani. Dia dalam usaha untuk mengembangkan sayapnya dalam bidang fotografi. Sebab before ni banyak shoot event sukan je.. So sape2 yang berminat boleh contact My hubby macam details kat bawah keh...

Facebook : www.facebook.com/adibistari
Email : bistari85@gmail.com



Comments

Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Fabrik untuk Persandingan @ Pernikahan Versi 2

Serious Preps Starts!

Memilih Patern Yang Sesuai Untuk Majlis Nikah / Sanding