Martha Steward Wedding Ideas

Assalamualaikum...

hari ni view martha steward weddings website..banyak yang diajar untuk buat dalam website ni.sangat banyak ideas dari martha steward. Lepas tgk keseluruhan website..ini la antara review gambar diy dan idea yang mungkin boleh digunakan untuk wedding shayee dan mungkin wedding anda jugek~~~mane2 link di bawah adalah link cara untuk diy..

sume gambar di taja oleh http://www.marthastewartweddings.com

Centerpieces - untuk meja beradap dan meja tetamu

























------------------------------------------------------------------------------------------------------------

others DIY 

wreath ni nampak cantik kalau di gantung pada setiap kerusi di meja beradap...yang berminat..leh la tgk kat link bawah macamana nak buat wreath ni.



i wish i could get this flower for my wedding




nak buat sendiri? ce rujuk link bawah ni..dah ada template siap..tinggal print je ;)




cuba la..moga info ini berguna... ;)






Comments

  1. perh................meriah la nanti..

    ReplyDelete
  2. kite pun selalu buka martha steward. siap subscribe lagi~ ngee

    ReplyDelete
    Replies
    1. martha steward best kan..tetibe byk idea..hehe..

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Fabrik untuk Persandingan @ Pernikahan Versi 2

Serious Preps Starts!

Memilih Patern Yang Sesuai Untuk Majlis Nikah / Sanding