Royal Tiffany and Blue Wedding Concept

Assalamualaikum..

Today I want to story wedding concept that I have imagine to create for my wedding..tetibe omputih ye..haha..sbb wedding concept ni ala inggeris sket..

Actually..concept ini diilhamkan sebab wani sgt sukakan warna biru..anything just be blue..mmy BFF pun noticed jgk ai ni ske biru..but lately sgt suka dengan tiffany blue..supposed its to be my engagement day concept..disebabkan bertunang pun agak rushing..persiapan dlm masa seminggu..x smpat la nk buat.so..i prefer to make it true in my wedding..tau tak..ramai yang confius ape sbnrnye color code tiffany blue ni? Tau nape confius? sbb masa beli kain untuk majlis resepsi ni pun..org ckp ini kaler turqoise..tapi sebenarnye lain..okeh..mari kite tonton kaler tiffany blue yang sebenar..kalo nak lagi jelas..tgk la kt Tiffany & Co..lg jelas dan jitu kalernyer.. 

sumber dari : cup of beautiful

ini lah kaler adik bradik tiffany blue.. tapi wani prefer kaler code no 5.. lg menyerlah..that's my colors..



tiffany & co color


sumber dari : wedding by color

suddenly..x dpt nk buat konsep ni..sbb mama request utk tambah kaler lain utk nmpk kaler ni lg mewah..
so..itu la dtgnye royal tiffany and blue tu..hehe..kaler dier mcmana..jom tgk kt bwh ni..


sumber : budget bride 

konsep ni ada unsur-unsur kaler biru yg keunguan..jom lyn lain-lain gambar konsep ni..







sekian sahaje utk kali ni.. :)


Comments

  1. bila tengok gambar2 ni, jadi adore plak. boleh la nanti suggest pada tunang buat untuk belah dia. wink wink~

    salam perkenalan dear~

    ReplyDelete
  2. dhiera : yup..sgt adorable kn? jrg ade wat lagi..ape lg..jom ler wat same2..hehe..

    ReplyDelete
  3. dhiera..ape blog kamu? leh sy follow.. :)

    ReplyDelete
  4. hihi hye B2B.

    F2B dah follow kamu balik :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jenis-Jenis Fabrik untuk Persandingan @ Pernikahan Versi 2

Serious Preps Starts!

Memilih Patern Yang Sesuai Untuk Majlis Nikah / Sanding